Home / Kosova / Ecja nëpër shesh, Clinton nuk ia lëshon dorën Albright’it

Ecja nëpër shesh, Clinton nuk ia lëshon dorën Albright’it

Ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, dhe ish-sekretarja amerikane, Madeleine Albright, kanë ecur së bashku në sheshin qendror të Prishtinës, ceremoni e quajtur kjo “Ecja e Lirisë”.

Gjatë kësaj ecje, ajo që ka rënë në sy, është kujdesi i presidentit Clinton. Ai për asnjë moment nuk ia ka lëshuar dorën ish-sekretares se shtetit Albright, duke treguar kujdes të jashtëzakonshëm për të.

Ata së bashku  morën  pjesë në zbulimin e bustit të ish-sekretares Madeleine Albright në Prishtinë.

Më  herët Clinton e Albright kanë marrë pjesë në organizimin qendror të mbajtur në shesin Skënderbeu në kryeqytet, ku kanë mbajtur edhe fjalime

Leave a Reply

%d bloggers like this: