Home / Rajoni / Maqedonia / Përleshjet e 27 prillit,do kërkohet ekstradimi i Nikola Gruevskit
Nikola Gruevski, former country's Prime Minister and now a lawmaker of the opposition VMRO-DPMNE, looks on prior the voting on proposal on a motion for constitutional revision during a session of the Macedonian Parliament in the capital Skopje, Friday, Oct. 19, 2018. Lawmakers in Macedonia on Friday backed a landmark proposal to amend the constitution, allowing the country to change its name and join NATO. (AP Photo/Boris Grdanoski)

Përleshjet e 27 prillit,do kërkohet ekstradimi i Nikola Gruevskit

Ministria e Drejtësisë e Maqedonisë Veriore do të kërkojë ekstradim nga Budapesti për ish-kryeministrin e arratisur, Nikolla Gruevski. Ekstradimi do të kërkohet për ngjarjet në Kuvend më 27 prill të vitit 2017.

Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska sot deklaroi se dosja është përfunduar dhe do t’i dërgohet autoriteteve hungareze.

“Dosja e plotë për 27 prill nga Prokuroria dhe Gjykata ka arritur javën e kaluar. Këto ditë, do të dërgohen në Budapest”, tha ministrja Deskoska

Leave a Reply

%d bloggers like this: