“Nuk bëhet fjalë vetëm për ekipin kampion, Partizanin, por edhe për Kukësin. Natyrisht, gjithçka do të varet nga ofertat financiare dhe kushtet e tjera, por kemi ende kohë për të vendosur”, theksoi sulmuesi. Gazeta zbulon se Kukësi i ka ofruar Llullakut 100 mijë euro në sezon, pa përfshirë bonuset. Presidenti Safet Gjici kërkon të bëjë një sakrificë financiare pikërisht për një lojtar, nga i cili pritet të bëjë diferencën.

Nuk dihet nëse oferta e Kukësit është më e lartë se e Partizanit, por gjithsesi tashmë gjithçka mbetet në dorë të vetë lojtarit për të zgjedhur. Duke qenë një prej sulmuesve të afirmuar në Rumani në gjashtë sezonet e fundit, ofertat për kosovarin nuk mungojnë edhe nga vende të tjera. Megjithatë, te Kukësi besojnë se do të zgjedhë ata përpara Partizanit, paçka se Llullaku ka thënë se e josh Champions-i.