101 deputetë votuan pro, 6 kundër, 3 abstenim, 1 nuk mori pjesë në votim nga 111 të pranishëm. Tashmë brenda dy ditësh pritet që komisioni hetimor të konstituohet. Ai do të ketë 9 anëtarë, 5 nga maxhoranca dhe 4 nga opozita parlamentare. Kryetar do të jetë Ulsi Manja dhe zëvendëskryetar Alban Zeneli.

Përbërja e Komisionit
Ulsi Manja, Kryetar- PS
Alban Zeneli, zv.kryetar- opozita e re
Vasilika Hysi, anëtare- PS
Klotilda Bushka, anëtare- PS
Bashkim Fino, anëtar- PS

Alket Hyseni, anëtar- PS

Adriatik Alimadhi, anëtar- opozita e re
Halit Valteri, anëtar- opozita e re
Krenar Rryçi, anëtar- opozita e reAnëtarë zëvendësues
Adnor Shameti- PS
Spartak Braho- PS
Arlind Çacani- opozita e re
Zef Shtjefni opozita e re