Home / Politika / Gjykata e Durrësit nuk i jep mandatin e kryebashkiakes Valbona Sakos

Gjykata e Durrësit nuk i jep mandatin e kryebashkiakes Valbona Sakos

Më 30 qershor, Bindja Demokratike kandidoi në Durrës me Valbona Sakollari. Por sipas vendimit të Gjykatës, kjo parti është regjistruar jashtë afatit zyrtar dhe për këtë arsye zgjedhjet lokale janë nul.

Leave a Reply

%d bloggers like this: