Neziri i ka mahnitur të gjithë me zërin dhe performancën e shkëlqyer, duke arritur të mundë konkurrentët e tjerë dhe duke u renditur në vendin e parë, me 280 pikë.

Një ndër garueset e “New Wave Festival 2019” ka pasur mbështetjen e Aurela Gaçe, Soni Malaj, Albi Nako, Eleni Foureira, Enada dhe Gerd Vaso. Kujtojmë se ajo për publikun njihet që nga ‘Gjeniu i vogël’, aty ku edhe fitoi po ashtu çmimin e parë.