Home / Politika / Rama në Pragë: Mbështetje dhe plan veprimi për negociatat nga 4 shtetet

Rama në Pragë: Mbështetje dhe plan veprimi për negociatat nga 4 shtetet

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet në postimi në facebook, ka lajmëruar se gjatë vizitës së tij në Pragë, ai ka siguruar mbështetjen e V4 (Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia) për çeljen e negociatave.
Por kjo nuk është e gjitha sipas Ramës, pasi ka dhe një plan veprimi për të realizuar këtë objektiv strategjik.
Kryeministri Rama ne Facebook: Në Pragë me vendet e V4 (Polonia, Hungaria, Çekia, Sllovakia) dhe vendet e Ballkanit Perëndimor – Jo vetëm mbështetje totale nga V4 për çeljen e negociatave të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Europian, po edhe një plan veprimi për të realizuar këtë objektiv strategjik👍

Leave a Reply

%d bloggers like this: