“Në spitalin e Durrësit janë paraqitur rreth 21 qytetarë që kanë marrë shërbime të ndryshme, kryesisht problematika që lidhen me dëmtime të gjymtyrëve. Aktualisht janë 5 qytetarë. Në total janë paraqitur 105 qytetarë që kanë marrë shërbime. Shumica janë trajtuar kanë marrë shërbimet e nevojshme dhe janë larguar. Tek Trauma, janë 74 qytetarë që kanë marrë shërbime dhe aktualisht janë 10 pacientë që po marrin ndihmën e nevojshme dhe po kryejnë ekzaminime.

I gjithë shteti është në terren, strukturat janë të angazhuara. Mbledhja e qeverisë do të jetë për masat e marra në këto orë”, deklaroi Manastirliu.