Home / Politika / Në Paris për t’i dhënë lamtumirën Chirac-ut, Rama takohet me Klinton dhe udhëheqës të tjerë

Në Paris për t’i dhënë lamtumirën Chirac-ut, Rama takohet me Klinton dhe udhëheqës të tjerë

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Paris për të marrë pjesë në ceremoninë e lamtumirës për ish-presidentin e Francës, Jacques Chirac.
“Paris, Hôtel de Marigny – Në vigjilje të shërbesës ceremoniale për të ndjerin, Presidentin Zhak Shirak”, shkruan kryeministri.
Rama është takuar përpara ceremonisë me disa prej liderëve të Evropës dhe jo vetëm, si dhe me ish-presidentin e SHBA-së, Bill Clinton. I pranishëm është edhe Hashim Thaçi, president i Kosovës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: