Home / Politika / Ndahen grupet e punës për reformën zgjedhore, të enjten mbledhja e komisionit

Ndahen grupet e punës për reformën zgjedhore, të enjten mbledhja e komisionit

Sistemi zgjedhor:

Damian Gjiknuri & Bashkim Fino

Myslim Murrizi & Nimet Musaj

Financimi I partive politike:

Blerina Gjylameti & Klotilda Ferhati

Arben Elezi & Ralf Gjoni

Emigrantët:

Alket Hyseni & Adnor Shameti

Korab Lita & Adriatik Alimadhi.

Ndërkohë ditën e enjte do të zhvillohet mbledhja e rashës e komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore dhe në rendin e ditës do të ketë Konstituimi dhe raportimin e grupeve të punës si dhe prezantimi i paketës së parë që adreson rekomandimet e ODIHR-it për fushatën zgjedhore, kuotat gjinore, financimin e fushatës, regjistrimin e subjekteve dhe abuzimin e administratës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: