Home / Kronika / Grupi ‘Bajri’, shpallen të pafajshëm trajneri i Kombëtares Grima dhe boksieri Hysa

Grupi ‘Bajri’, shpallen të pafajshëm trajneri i Kombëtares Grima dhe boksieri Hysa

Këtë persona dyshoheshin  si të përfshirë në grupin kriminal “Bajri”.
Gjykata e Shkallës së Parë në Shkodër ka dhënë pafajësinë për tre të arresturit, ndërkohë që në gusht të këtij vit,  çështja u transferua  nga Krimet e Renda tek Gjykata e shkalles së Parë në Shkodër për moskopetencë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: