Home / Kronika / Oltion Shehu, zyrtari i parë i Policisë që shkarkohet nga vetting-u

Oltion Shehu, zyrtari i parë i Policisë që shkarkohet nga vetting-u

Oltion Shehu tha se nga viti 1996-2003 ka punuar pa siguracione, duke punuar në një bingo si shef salle, banakier por edhe kamarier. Gjatë kesaj kohë ai pretendon se ka pasur të ardhura të larta për shkak edhe të bakshisheve, të cilat i ka të pajustifikuara. Po ashtu ai pretendon se nuk ishte në dijeni që gjatë këtyre viteve pra nga 1996-2003, ka qenë edhe pa siguracione.

Pasuria e tij është një shtëpi dykatëshe në njësine numër 8, një automjet dhe kursime bankare. Sot, KJV vendosi që ta shkarkojë atë nga detyra. Drejtuesit e Policisë së Shtetit, ashtu si gjyqtarët dhe prokurorët, do i nënshtrohen procesit të vetting-ut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: