Home / Politika / Majko në Belgjikë për integrimin e komunitetit shqiptar në shoqërinë belge

Majko në Belgjikë për integrimin e komunitetit shqiptar në shoqërinë belge

Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko është duke zhvilluar një vizitë pune në Belgjikë ditën e sotme.

Ai ku u takua me kryetarin e Bashkisë së qytetit Namur, Maxime Prevot, me të cilin bashkëbisedoi për komunitetin shqiptar në Belgjikë.

Temë e bashkëbisedimi mes tyre ishte integrim i komunitetit shqiptar në shoqërinë belge dhe mundësinë e bashkëpunimeve në projekte të ndryshme, për ruajtjen dhe vazhdimësinë e kulturës shqiptare në këtë komunitet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: