Home / Politika / Situata te “Astiri’/ Meta: Palët të ulen menjëherë në dialog

Situata te “Astiri’/ Meta: Palët të ulen menjëherë në dialog

Statusi

E papranueshme dhuna e përsëritur sot ndaj banorëve të Unazës së Re, të cilët protestojnë në mbrojtje të shtëpive dhe të pronave të tyre.
Arroganca përballë mjerimit dhe traumës që po u shkaktohet këtyre familjeve për muaj të tërë është e patolerueshme.
Banorët të ruajnë qetësinë dhe të mos bien pre e provokimeve dhe palët të ulen menjëherë në dialog.
U uroj shërim të shpejtë të gjithë të plagosurve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: