Home / Politika / SHBA: Shqipëria na bën krenarë, është një partnere e palëkundur

SHBA: Shqipëria na bën krenarë, është një partnere e palëkundur

“Është një infrastrukturë komplekse dhe kritike. Kjo është një cështje shumë e rëndësishme. Ka vende kaq të palëkundura në botë në këtë partneritet dhe Shqipëria na bën shumë krenarë.

Strategjia e Kinës është për të përdorur marrëveshjet infrastrukturore. Por e kam thënë që Shqipëria e ka deklaruar se disa gjëra nuk janë për shitje. Liria nuk është për shitje, sigurisht që e vlerësoj shumë” tha ajo.

Leave a Reply

%d bloggers like this: