Home / Rajoni / Kroacia dënon ish-kryeministrin me nëntë vjet burg, ia konfiskon pasurinë tërë familjes së tij

Kroacia dënon ish-kryeministrin me nëntë vjet burg, ia konfiskon pasurinë tërë familjes së tij

Kroacia dënon ish-kryeministrin me nëntë vjet burg, ia konfiskon pasurinë tërë famiPas gati dy viteve, përfundoi procesi gjyqësor kundër ish-kryeministrit kroat, Ivo Sanader.

Sanader është dënuar me nëntë vjet burg. Në dënim do të numërohen edhe koha e kaluar në burgun hetues.

Po ashtu, do të konfiskohet tërë pasuria e tij dhe e familjes e realizuar me veprat e dënuara.

Pos parave që janë në llogaritë e tij dhe të gruas, të vajzave të tij dhe të miqve, familjes Sanader do t’u merren edhe veprat artistike të gjetura në shtëpi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: