Home / Ekonomia / Qeveria e Maqedonisë jep 100 mijë euro për Shqipërinë

Qeveria e Maqedonisë jep 100 mijë euro për Shqipërinë

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do japë një shumë prej 6 milionë denarëve ose 100 mijë euro si ndihmë fillestare për Shqipërinë pas tërmetit tragjik.
Vendimi u mor në mbledhjen e sotme të qeverisë.
Nga Qeveria gjithashtu bëjnë të ditur se një ekip prej rreth 30 personave do të dërgohen në Shqipëri për të marrë pjesë në operacionet e shpëtimit dhe të ndihmës së parë në zonat e prekura.

Leave a Reply

%d bloggers like this: