Home / Ekonomia / Në Tiranë mbërritën kamionët me ndihmën humanitare materiale nga Bullgaria

Në Tiranë mbërritën kamionët me ndihmën humanitare materiale nga Bullgaria

Më  29 nëntor mbërritën në Tiranë  kamionët me  ndihmën humanitare bullgare.

Përfaqësues të Drejtorisë së emergjencave  dhe të kryqit të kuq sollën  çadra, batanije, çarçafë  dhe materiale higjienike.

Në ditët në vijim pritet që të vijnë edhe grupe  inxhinierësh bullgarë specialistë të konstruksioneve të ndërtesave që do të përfshihen në ekipet shqiptare për inspektimin dhe vlerësimin e dëmeve  të shkaktuara në ndërtesat.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: