Home / Kronika / Nis në Presidencë hedhja e shortit për anëtarët e KED, emrat e zgjedhur deri më tani

Nis në Presidencë hedhja e shortit për anëtarët e KED, emrat e zgjedhur deri më tani

Ka nisur hedhja e shortit për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Nga Gjykata e Lartës është zgjedhurArdian Dvorani, i vemti kandidat.

Ndërakq, Vitoe Tuasha është zgjedhur me short anëtare e re e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

PO kështu, është zgjedhur Fiona Papajorgji dhe Arta Marku.

Marsida Xhaferllari është zgjedhur anëtarja zëvendësuese e KED. /e.s/

Shorti me gogla

Kandidatët nga Gjykata Kushtetuese

1 – Fjona Papajorgji- Anëtare e KED-së

2 – Vitore Tusha- Anëtare e KED-së

Anëtari Zëvendësues

1 – Marsida Xhaferrllari- Anëtare Zëvendësuese e KED-së

Anëtar i Gjykatës së Lartë

1- Ardian Dvorani

Kandidatët nga Prokuroria e Përgjithshme

1 – Arta Marku – anëtare e KED-së

Anëtari zëvendësues

1- Bilbil Mete, anëtar i KED

Kandidatët nga Gjykatat e Apelit

1-  Miranda Andoni, anëtare e KED

2- Saida Dollani, anëtare e KED

Zëvendësuesi

1- Nazmi Troka, anëtar i KED

Leave a Reply

%d bloggers like this: