Home / Kronika / Me 101 vota pro dhe 2 kundër, Olsian Çela zgjidhet Kryeprokuror

Me 101 vota pro dhe 2 kundër, Olsian Çela zgjidhet Kryeprokuror

Kuvendi i Shqipërisë ka zgjedhur sot Olsian Çelën si pasues të Arta Markut.

Prokurori i ri i Përgjithshëm është zgjedhur me 101 vota pro, 2 kundër dhe 10 abstenim.

Çela ishte i pari në listën e KLP, ndërsa në garë merrnin pjesë edhe Arta Marku e Fatjona Memçaj.

Sot, Grupi Parlamentar Socialist u mblodh para seancës lu u vendos që në mënyrë unanime të votohet për Çelën.

Për të zgjedhur kryeprokurorin e ri duheshin 84 vota.

Leave a Reply

%d bloggers like this: