Home / Politika / Shqipëria merr kryesimin e OSBE/ Takimi i Ramës në Bratislavë nis çuditshëm

Shqipëria merr kryesimin e OSBE/ Takimi i Ramës në Bratislavë nis çuditshëm

Sot Shqipëria merr stafetën e drejtimit të Organizatës. Lajmin e ka bërë me dije Ministri Cakaj nëpërmjet një postimi në facebook “Sot në Ministerialin e OSBE-së në Bratislavë Shqipëria zyrtarisht merr Kryesinë e OSBE-së.”
Ndërkohë në fillim të takimit siç duket edhe në videon e postuar nga kryeministri Rama, shihet ky i fundit me këmbët mbi tavolinë.
“Nder dhe përgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE”, shkruan Rama në facebook.
Sot Shqipëria merr stafetën e drejtimit të Organizatës. Lajmin e ka bërë me dije Ministri Cakaj nëpërmjet një postimi në facebook “Sot në Ministerialin e OSBE-së në Bratislavë Shqipëria zyrtarisht merr Kryesinë e OSBE-së.”

Leave a Reply

%d bloggers like this: