Home / Kronika / KPK shkarkon nga detyra kryetaren e Gjykatës Administrative Durrës, Mariana Velçani

KPK shkarkon nga detyra kryetaren e Gjykatës Administrative Durrës, Mariana Velçani

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra, Marjana Velçanin, kryetaren e Gjykatës Administrative të Durrës.
Komisioni i Pavarur i Kualifikimi zhvilloi sot një seancë  për shpalljen e vendimit të subjektit të rivlerësimit Mariana Velçani, kryetare/gjyqtare pranë Gjykatës Administrative së Shkallës së Parë Durrës
Trupa gjykuese e përbërë nga Firdes Shuli, Roland Ilia, Brunilda Bekteshi pas analizimit të fakteve dhe provave vendosi sot shkarkimin nga detyra të subjektit të rivlerësimit Mariana Velçani.
Mariana Velçani, kryetare/gjyqtare pranë Gjykatës Administrative së Shkallës së Parë Durrës nuk ka mundur të bind trupën gjykuese për sa i përket ligjshmërisë së pasurisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: