Home / Sporti / Hidhet shorti i Europa League, të mëdhatë me fat. Interi me ekipin bullgar

Hidhet shorti i Europa League, të mëdhatë me fat. Interi me ekipin bullgar

Ndërsa Roma me Gent. Ndeshja më e fortë pritet të jetë ajo midis Portos dhe Leverkusen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: