Home / Politika / ”Antishpifja”, reagon OSBE: Kemi punuar me Ramën dhe qeverinë, ligji me standarde ndërkombëtare

”Antishpifja”, reagon OSBE: Kemi punuar me Ramën dhe qeverinë, ligji me standarde ndërkombëtare

OSBE ka reaguar në lidhje me projekt-ligjin antishpifje, i cili po dërgohet në parlament për miratim.

Në reagimin e saj, OSBE shprehet se për këtë projekt-ligj është punuar me Edi Ramën dhe me qeverinë. Po ashtu, OSBE vë në dukje se është punuar për të përmirësuar projekt-ligjin mbi median.

“Kemi punuar me Edi Ramën dhe qeverinë për këtë projekt-ligj. Kemi punuar për të përmirësuar projekt-ligjin mbi median. Duam të miratojmë një ligj, i cili ështe brenda standardeve demokratike ndërkombëtare”, thuhet në njoftimin e OSBE.

Leave a Reply

%d bloggers like this: