• foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Ajo është përfolur shumë si fituesja e këtij festivali dhe që do të ketë mundësinë të përfaqësojë Shqipërinë në festivalin më të rëndësishëm të këngës “Eurosong”.