Home / Politika / Marrja e kryesimit të OSBE, Rama në Ukrainë

Marrja e kryesimit të OSBE, Rama në Ukrainë

Kryeministri Edi Rama misionin e tij në drejtimin e Presidencës së OSBE-së e nisi nga Ukraina, siç edhe e kishte paralajmëruar.
Në cilësinë e kryetarit të zyrës së OSBE-së, Edi Rama do të zhvillojë sot takime në Kiev me Presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelensky, kryeministrin Honcharuk, ministrin e Jashtëm Prystaiko dhe kryetarin e Parlamentit Dmytro Razumkov. Pas takimeve do të ketë një konferencë shtypi me ministrin e Jashtëm të Ukrainës.
Në Kiev, Rama do të takohet gjithashtu me stafin e SMM, Koordinatorin e Projektit në Ukrainë, dhe Përfaqësuesin e tij Special në Ukrainë dhe në Grupin e Kontaktit Trilateral.

Leave a Reply

%d bloggers like this: