Home / Politika / Soreca takon Kim: 2020, vit vendimtar për perspektivën e Shqipërisë në BE

Soreca takon Kim: 2020, vit vendimtar për perspektivën e Shqipërisë në BE

Partneriteti BE-SHBA në Shqipëri do të vazhdojë sidomos në kontekstin e procesit të integrimit të vendit në BE.

Kreu i delegacionit të Bashkimit Europian, Luigi Soreca, i ka uruar sot mirëseardhjen Ambasadores së re të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim

Ai është shprehur i gatshëm për të filluar punë së bashku dhe për të vazhduar partneritetin BE-SHBA në Shqipëri.

“Mirësevjen ambasadorja e re e SHBA në Shqipëri H.E. Yuri Kim! Të gatshëm për të filluar punën së bashku për të vazhduar partneritetin themelor BE-SHBA në Shqipëri, në veçanti në kontekstin e procesit të integrimit të vendit BE”, është shprehur Soreca.

“2020 është një vit vendimtar për perspektivën e Shqipërisë në Bashkimin Europian”, ka theksuar ai.

Leave a Reply

%d bloggers like this: