Home / Rajoni / Maqedonia / Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve

Komisioni për Çështje Evropiane i dha dritë jeshile Ligjit për Prokurorinë Publike dhe Ligjit për Këshillin e Prokurorëve

Leave a Reply

%d bloggers like this: