Home / Rajoni / Maqedonia / Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike

Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike

“Do të jemi pjesë e Aleancës, e familjes, e ombrellës së sigurisë, që mbron 1 miliard njerëz” u shpreh ndër tjerash Shekerinska.

Sheqerinska pret që ratifikimi i Protokollit të anëtarësimit nga ana e Spanjës të ndodhë në pjesën e parë të muajit mars dhe kështu Maqedonia e Veriut të bëhet anëtarja e 30-të e plotfuqishme. Pret po ashtu që Ligji për Mbrojtje të miratohet në Kuvendin e Shkupit përpara shpërbërjes për zgjedhjet e prillit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: