Home / Politika / ‘Jam ende e emocionuar’, Presidentja e KE publikon videon: 1,15 miliardë euro! Komuniteti ndërkombëtar tregoi solidaritet

‘Jam ende e emocionuar’, Presidentja e KE publikon videon: 1,15 miliardë euro! Komuniteti ndërkombëtar tregoi solidaritet

Presidentja e KE, Ursula von der Leyen ka publikuar një video në tweeter ku thotë se ende është e emocionuar pasi gjatë Konferencës së Donatorëve Shqipërisë iu dhanë 1.15 miliardë euro në formë grantesh, programesh apo huash.

Ajo shprehet se sot në Bruksel me këtë shifër komuniteti ndërkombëtar tregoi solidaritet ndaj Shqipërisë. KE dhe Presidentja Ursula von der Leyen patën një kontribut madhor në Konferencën e Doantorëve pasi veç 15 milion eurove të dhuruara vitin e kaluar dhanë sot dhe një grant prej 100 milion eurosh.

Leave a Reply

%d bloggers like this: