Home / Kronika / Komisioni i Sigurisë miraton aktin normativ “anti-KÇK”

Komisioni i Sigurisë miraton aktin normativ “anti-KÇK”

Komisioni i Sigurisë miratoi sot me vetëm 2 vota abstenim aktin normativ për “anti-KÇK”.

Akti u miratua në 31 Janar të këtij viti nga qeveria, për sekuestrimin e pasurive të paligjshme të vendosura nga aktiviteti kriminal.

Pas miratimit nga qeveria, brenda 45 ditëve akti normativ duhet që të aprovohet në Parlament.

Prej më shumë se 2 javësh, OFL ka zbritur në terren për sekuestrimin e pasurive dhe dërgimin e kërkesave për justifikim nga subjektet e këtij akti.

Leave a Reply

%d bloggers like this: