Home / Kronika / Meta: Më 2 mars në shesh do të lidhim besën për të shpartalluar oligarkët

Meta: Më 2 mars në shesh do të lidhim besën për të shpartalluar oligarkët

Presidenti Ilir Meta ka dalë në një konferencë për shtyp ditën e sotme dhe është shprehur se me 2 mar në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” do të presë qytetarët në shesh.
Meta:

Më 2 mars do të lidhim një besëlidhje për të shpartallua rregjimin e oligarkëve. Në 2 mars të gjithë bashkë në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Do të shkatërrojmë bazën e krimit të organizuar kombëtar dhe ndërkombëtar ata që kërkojnë popullin e presidentit në WhatsApp të porosisin poture të gjëra.

Leave a Reply

%d bloggers like this: