Home / Rajoni / Maqedonia / MPB dhe T-Mobile deklarohen rreth skandalit me thirrjet telefonike

MPB dhe T-Mobile deklarohen rreth skandalit me thirrjet telefonike

Leave a Reply

%d bloggers like this: