Home / Rajoni / Kryeministri Borisov shpalli si puç një postim në medi, Policia në Barcelonë heton për prona luksoze

Kryeministri Borisov shpalli si puç një postim në medi, Policia në Barcelonë heton për prona luksoze

Kryeministri bullgar Bojko Borisov  mohoi të ketë prona dhe firma në territorin e kontestuar spanjoll Katalonia. Policia në Barcelonë  po saktëson nëse Borisovi merr pjesë në një skemë për “larje ndërkombëtare të parave të pista”, pohon botimi spanjoll “El periódico” dhe flet për një pronë luksoze dhe një dyqan për 5 mln euro.

“Pse t’i përgjigjen diçkaje që edhe TASS menjëherë e ribotoi? Shkruhet se nuk janë gjetur prova, çfarë të them?” – iu përgjigj Borisovi. Kryeministri bullgar shtoi se e kanë paralajmëruar për publikimin. Ai paska qenë i planifikuar si një operacion më i madh në lidhje me provën për puç kundër tij, por është rrëzuar. Borisov bëri thirrje për t’u pritur përfundimi i të ashtuquajturit “hetim”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: