Home / Kronika / Gara për kreun e BKH, “Makina e së vëtetës” “beson” vetëm 2 nga 8 kandidatë

Gara për kreun e BKH, “Makina e së vëtetës” “beson” vetëm 2 nga 8 kandidatë

Gara për kreun e BKH, ka arritur në një pikë kulmore. Testin e poligrafit, ose “makinën e së vërtetës” e kanë kaluar vetëm 2 nga 8 kandidatë që garojnë për Byronë Kombëtare të Hetimit. Burime të besueshme brenda SPAK, bëjnë të ditur për RTSH, se të dy kandidatët e kanë kaluar plotësisht testimin. Të dy të përzgjedhurve do t’u verifikohet edhe për pasurinë e më pas rezultatet do t’i dërgohen Këshillit të Lartë të Prokurorisë. Testi i “makinës të së vërtetës” zgjati për 4 ditë dhe seancat u zhvilluan pranë SHÇBA-së te ministria e Brendshme. Të testuarit ishin të gjithë figura të njohura të Policisë së Shtetit, por edhe jashtë saj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: