Home / Politika / Samiti për investimet në Ballkanin Perëndimor/ Rama takon në Londër Presidentin e BERZH, Chakrabarti

Samiti për investimet në Ballkanin Perëndimor/ Rama takon në Londër Presidentin e BERZH, Chakrabarti

Kryeministri Edi Rama u prit sot në Londër, në një takim nga Presidenti i BERZH, Suma Chakrabarti.

Kryeministri u shpreh se “takimi zhvillohet përpara fillimit të samitit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim mbi investimet e vitit 2020 për Ballkanin Perëndimor”.

“Mikpritja nga Presidenti i BERZH, Suma Chakrabarti përpara fillimit të samitit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim mbi investimet e vitit 2020 për Ballkanin Perëndimor”, tha Kryeministri Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: