Home / Kronika / Dalin pamjet! Çfarë po ndodh në Rinas. Si po kontrollohen pasagjerët për koronavirusin

Dalin pamjet! Çfarë po ndodh në Rinas. Si po kontrollohen pasagjerët për koronavirusin

Nderkohe qe ne vend per fat nuk kemi ende asnje rast te koronavirusit jane shtuar masat e kontrollit ne pikat hyrese ne vendit, porte, aerorte dhe pikat e kalimit kufitar.

Pasagjeret ne Rinas, sic mund ti shihni edhe ne keto foto te shkrepura nga LSA u nenshtrohen kontrollit qe nga martja e temperatures, nderkohe qe personeli shfaqet me maskat mbrojtese ne fytyre. Me maska mund te shihje sot edhe disa prej pasagjereve.

Ne nje konference per mediat mengjesin e sotem, ministrja e Shendetesise theksoi se: Shqipëria nuk ka asnjë rast te konfirmuar. Ju keni informuar për rastet që kanë qenë të dyshuara ku gjashtë raste që janë analizuar kanë rezultuar negative. Kemi dyfishuar masat në pikat kufitare. Në aeroportin e Rinasit, në portin e Durrësit, Vlorës, Sarandës dhe në pikat e kalimit kufitar tokësor, ku vetëm dje kemi monitoruar më shumë se 4500 udhëtarë që kanë ardhur nga vendet që kanë transmetim komunitar ku futet edhe Italia”.

koronavirus-rinas
koronavirus-rinas1
koronavirus-rinas2
koronavirus-rinas3
koronavirus-rinas4
koronavirus-rinas5
koronavirus-rinas6
koronavirus-rinas7
koronavirus-rinas8
koronavirus-rinas9
koronavirus-rinas10
koronavirus-rinas11
koronavirus-rinas12
koronavirus-rinas13
koronavirus-rinas14
koronavirus-rinas15

Leave a Reply

%d bloggers like this: