Home / Bota / IRAN – Ministri i Industrisë shërohet nga COVID-19

IRAN – Ministri i Industrisë shërohet nga COVID-19

Ministri iranian i Industrisë, Reza Rahmani, u shërua pasi u prek nga koronavirusi (COVID-19), njoftoi sot media iraniane.

Rahmani ishte një nga politikanët dhe zyrtarët e shumtë që u prekën nga ky virus në Republikën Islamike.

Rastet e konfirmuara me prekjen nga ky virus në Iran janë 9 000.

Leave a Reply

%d bloggers like this: