Home / Bota / Erdoğan: Të mobilizohemi sa më parë, njëjtë sikurse gjatë krizës financiare globale

Erdoğan: Të mobilizohemi sa më parë, njëjtë sikurse gjatë krizës financiare globale

Erdoğan: Të mobilizohemi sa më parë, njëjtë sikurse gjatë krizës financiare globale.

Erdoğan: Ftoj të gjitha vendet t’i bashkohen në mënyrë të drejtë luftës kundër krizës globale shëndetësore, derisa njerëzimi të marrë frymë lirshëm.

Erdoğan: Në këtë proces, jemi të detyruar të jemi udhëzues, të marrim përgjegjësi mbi supe dhe të shfaqim bashkëpunim në nivel global.

Erdoğan: Asnjë vend nuk e ka luksin të zbatojë politika proteksioniste dhe të njëanshme.

Erdoğan: Në këtë periudhë, duhet t’i mobilizojmë resurset financiare humanitare për rajonet e prekura nga luftërat dhe komunitetet e rrezikuara.

Leave a Reply

%d bloggers like this: