Home / Bota / Kina ka ofruar ndihmë emergjente për 83 vende dhe organizata

Kina ka ofruar ndihmë emergjente për 83 vende dhe organizata

Autoritetet kineze thonë se vendi ka siguruar ndihmë emergjente për 83 vende dhe organizata ndërkombëtare për të luftuar koronavirusin e ri.

Zyrtarët thane se Kina ka shpërndarë në mënyrë aktive informacione për sëmundjen, ka shtuar shkëmbimet teknologjike me ekspertë ndërkombëtarë dhe ka dërguar specialistë në vende të tjera për të ndihmuar me betejën kundër koronavirusit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: