Home / Rajoni / Serbia e Rusia kanë nënshkruar shtatë marrveshje, memorandume dhe protokolle

Serbia e Rusia kanë nënshkruar shtatë marrveshje, memorandume dhe protokolle

serbiSerbia dhe Rusia gjat vizites se presidentit rus Vladimir Putin ne Beograd, kanë nenshkruar shtatë marrveshje, memorandume dhe protokolle. Marrveshjet jane nenshkruar ne Palaten ,,Serbia“ ne prezencen e presidentit Putin, presidentit te Serbis Tomislav Nikoliq dhe kryeministrit Aleksandar Vuqiq. Jane nenshkruar marrveshjen per bashkpunimin e dy vendeve ne sferen e mbrojtjes, puneve te brendeshme, doganes, energjetikes dhe komunikacionit hekurudhor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: