Home / Kosova / Marrëveshja për qeverinë e re në Kosovë/ LDK, AKK, Nisma dhe pakicat pritet të hedhin firmat

Marrëveshja për qeverinë e re në Kosovë/ LDK, AKK, Nisma dhe pakicat pritet të hedhin firmat

Leave a Reply

%d bloggers like this: