Home / Bota / SHBA – Fauci: Rihapje me faza, përndryshe kemi rreziqe serioze

SHBA – Fauci: Rihapje me faza, përndryshe kemi rreziqe serioze

Mesazhi im është i qartë dhe koherent, nëse tejkaloni hapat për një rihapje graduale, ndryshe nga udhëzimet e hartuara nga autoritetet shëndetësore, pasojat mund të jenë shumë serioze dhe kjo është e rrezikshme, deklaroi virologu Anthony Fauci në takimin me Komitetin e Shëndetit të Senatit Amerikan.

Fauci gjithashtu e quajti “të tepruar” mendimin se mund të ketë një vaksinë ose një kurë që do të lejonte që miliona studentë të ktheheshin në kampuse dhe shkolla publike në fund të gushtit.

“Duhet të jemi realistë. Vaksina nuk ka dalë ende”, theksoi Faucci.

Leave a Reply

%d bloggers like this: