Home / Politika / Rama: Gjithçka do të jetë e hapur nga e hëna, përveç…

Rama: Gjithçka do të jetë e hapur nga e hëna, përveç…

Rama:

Nga e hëna përveç transportit publik, aktiviteteve sportive dhe kulturore në mjedise të mbyllura nuk do kemi asgjë tjetër të mbyllur.

Pra hiq transportin publik për të cilën do të flas edhe më pas pse është një problem shumë i madh në këto kushte dhe pse më të drejtë shumë kush nga ju është i shqetësuar për mungesën e transportit publik, por duhet të jetë i vetëdijshëm se nuk e hapur transportin publik ende.

Pra hiq transportin publik, baret dhe restorantet në mjedise të mbyllura, hiq palestra, qendra sportive, teatro, kinema dhe klube nate apo lokale lodrash për fëmijë të mbyllura gjithçka tjetër do të jetë e hapur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: