Home / Kronika / Fluks në doganën e Kakavijës, ja sa shtetas kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit

Fluks në doganën e Kakavijës, ja sa shtetas kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit

Për të gjitha rastet njoftohen shërbimet parësore sipas rastit dhe ekipet e shëndetit që gjenden pranë banesave të tyre. Vetëm 10% e personave që kanë mbërritur këto ditë janë nga qarku i Gjirokastrës.

Shumica e personave të dalje janë punëtorë sezonalë që kanë përfituar nga marrëveshja mes të dy vendeve për të përballuar ngarkesën e punës në bujqësi në shtetin grek.
Koha e përpunimit si në hyrje edhe në dalje është e dyfishuar në raport me situatat normale për shkak të masave ekstra që lidhen me Covid-19.

Leave a Reply

%d bloggers like this: