Home / Ekonomia / Standarde të reja dhe mbrojtje e shëndetit/ Hapje pjesë-pjesë e linjave të transportit publik

Standarde të reja dhe mbrojtje e shëndetit/ Hapje pjesë-pjesë e linjave të transportit publik

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se “deri në fund të muajit do të kemi strategjinë e re për transportin publik dhe do t’i hapim pjesë-pjesë linjat e transportit publik”.

“Ne do të vëmë në jetë një reformë tërësore të këtij sektori me një pjesëmarrje direkte të shtetit në garantimin e standardeve të reja, jo thjesht në funksion të mbrojtjes së shëndetit sot, por edhe për rritje të ndjeshme të cilësisë së shërbimit në transportit publik urban dhe ndërurban nesër”, tha Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: