Home / Kosova / Kryeministri i ri Avdullah Hoti dhe përbërja e qeverisë së re të Kosovës

Kryeministri i ri Avdullah Hoti dhe përbërja e qeverisë së re të Kosovës

Avdullah Hoti – Kryeministër, LDK

Besnik Tahiri – Zëvendëskryeministër i parë, AAK

Driton Selmanaj – Zëvendëskryeministër, LDK

Albulena Balaj – Zëvendëskryeministre, Nisma

Goran Rakiç – Zëvendëskryeministër dhe ministër i Pushtetit Lokal, Lista Serbe

Hykmete Bajrami – Ministre e Financave, LDK

Besian Mustafa – Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, LDK

Vlora Dumoshi – Ministre e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, LDK

Anton Quni – Ministër i Mbrojtjes, LDK

Arban Abrashi – Ministër i Infrastrukturës, LDK

Agim Veliu – Ministër i Punëve të Brendshme, LDK

Armend Zemaj – Ministër i Shëndetësisë, LDK

Selimi Selimi – Ministër i Drejtësisë, AAK

Blerim Kuqi – Ministër i Ambientit, AAK

Meliza Haradinaj – Ministre e Punëve të Jashtme dhe Disaporës. AAK

Ramë Likaj -Ministër i Arsimit dhe Shkencës, AAK

Skënder Reçica – Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Nisma

Vesel Krasniqi – Ministër i Tregtisë dhe Industrisë, Nisma

Dalibor Jevtiç – Ministër për komunitete dhe kthim, Lista serbe

Enis Kervan – Ministër i Zhvillimit Rajonal, pakica turke.

Leave a Reply

%d bloggers like this: