Home / Politika / Kuvendi i Shqipërisë miraton ndryshimet kushtetuese me 106 vota pro

Kuvendi i Shqipërisë miraton ndryshimet kushtetuese me 106 vota pro

Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar ndryshimet Kushtetuese.
Ndryshimet Kushtetuese janë miratuar me 106 vota pro. Ndërkohë kanë qenë 10 deputetë të cilët kanë votuar kundër këtyre ndryshimeve. Nga ana tjetër 6 deputetë nuk morën pjesë në votim.
Në seancën e sotme ishin të pranishëm 116 deputetë, ndërsa 6 munguan, mes tyre 3 për arsye shëndetësore. Në seancë mungonin Enada Kapllani dhe Ligoraq Karamelo, ndërsa nuk votoi Ambra Borova. Ndërkohë në sallë nuk morën pjesë për shkak të prekjes nga Covid-19, tre deputetët Artur Roshi, Elio Hysko dhe Ralf Gjoni.

Kanë votuar kundër deputetët:

Adriatik Alimadhi
Fatjona Dhimitri
Gjetan Gjetani
Kujtim Gjuzi
Elda Hoti
Lefter Maliqi

Erjon Piciri
Artur Roshi
Zef Shtjefni
Suzana Topi

Leave a Reply

%d bloggers like this: