Home / Kronika / Dosja 339/ Komisionerët nuk do të hetohen nga SPAK dhe GJKKO! Çështja i kalon prokurorisë Durrës

Dosja 339/ Komisionerët nuk do të hetohen nga SPAK dhe GJKKO! Çështja i kalon prokurorisë Durrës

Ndërkohë që për komisionerët vijon të jetë në fuqi masa e dhënë më para nga Gjykata e Durrësit, përveç dy komisionerëve të cilit kishin ndërruar jetë.

Kasem Lala dhe Besim Bregu, kanë humbur jetën pak kohë më parë gjatë kohës që SPAK kryente veprimet. Për komisionerin Bregu, gjykata kishte caktuar masën e sigurisë arrest në burg, ndërsa për Lalën, arrest shtëpie.

21 komisionerët që i përkisnin Partisë Socialiste, LSI-së, Partisë Demokratike dhe asaj Republikane, ditën e zgjedhjeve në vitin 2017, kanë lejuar me dashje persona të tjerë që janë paraqitur pranë tyre dhe kanë votuar në emër të votuesve të tjerë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: