Një zyrtar i lartë irlandez i tha këto në llogarinë zyrtare të Agjencisë së Zhvillimit Industrial në “Twitter”, duke vënë në dukje se vendimi pasqyron rëndësinë e Irlandës në operacionet globale të “TikTok”-ut

“TikTok”-u thotë se investimi në Irlandë do të arrijë në rreth 500 milionë dollarë, duke shtuar se qendra e të dhënave pritet të hyjë në përdorim në fillim të vitit 2022 dhe se të dhënat e përdoruesve europianë do të ruhen aty.